Loading...
Activitats personalitzades 2017-09-13T08:28:01+00:00

Fem un estudi en profunditat de la persona per facilitar-li el coneixement que necessita de si mateixa perquè pugui arribar a ser el que és realment. Avaluem l’estat de salut des d’una perspectiva holística, per determinar-ne les alteracions que en dificulten un estat satisfactori, i valorem com facilitar-ne un desenvolupament integral. Podem avaluar l’estat de salut d’individus, parelles, famílies, col·lectius, i també d’estructures o institucions socials.

Candide Moix diu; “Per arribar a ser el que un és cal, en primer lloc, conèixer-se bé: temperament, caràcter, qualitats, encerts, punts forts, talents, potencialitats, aptituds, però també els punts dèbils, defectes, límits i imperfeccions. Es tracta, per tant, de treure el millor partit del que som capaços de realitzar positivament.

Tots tenim qualitats, talents i aptituds. És necessari descobrir-los i desenvolupar-nos durant la nostra vida”.

(Candide Moix és Doctor en Lletres, Professor i Escriptor. Va néixer a Valais (Suïssa). La seva infantesa, que va desenvolupar-se en un medi rural, a la muntanya, li va fer valorar la filosofia vital dels pagesos, de la gent senzilla).

Fem un acompanyament professional, específic en cada cas, orientat a dissoldre els obstacles que impedeixen un funcionament coherent i harmoniós de la persona, parella, família, col·lectiu, o institució social, segons sigui l’objectiu de qui ho sol·licita.

Oferim un acompanyament a les persones, parelles, famílies, col·lectius, o institucions socials que, tot i no tenir problemes importants, volen optimitzar el desenvolupament del seu potencial d’una manera coherent, harmoniosa i més satisfactòria en tots els aspectes.

Atenem a persones, parelles, famílies, col·lectius, o institucions socials que, en un moment determinat, es troben en la disjuntiva d’haver de prendre una decisió entre diferents opcions, i necessiten valorar, des d’una perspectiva holística, quina pot ser la més coherent i aconsellable.

És un massatge que té com a finalitat dissoldre els bloquejos que impedeixen que l’energia flueixi de manera natural, i estimular el millorament general i el benestar de la persona que el rep. Les sessions de massatge són personalitzades, i es basen a oferir una qualitat de contacte que porta al receptor a un reequilibri i una presència en els diferents nivells de l’ésser humà.

 Atenent les diferents necessitats que presenti la sessió, es treballa el contacte i cura del cos, per tal de desblocar, relaxar o alleujar tensions o memòries retingudes en el sistema muscular. El treball amb la respiració és molt important per travessar i alliberar el dolor corporal. Aquestes sessions són una molt bona oportunitat per cultivar la respiració conscient.

Les Doules són dones que acompanyen altres dones en el camí cap a la maternitat. La seva tasca fonamental és donar suport, tant físic com emocional, en l’etapa prèvia a la concepció, durant l’embaràs, el part i el puerperi. Es recomana a les parelles que es plantegin tenir un fill/a contactin amb ESTEL per demanar l’assessorament de la Doula, ja que la concepció és un moment molt important per la vida futura del bebè, tot i que poca gent ho sap i més poca encara ho té en compte.

Les orientacions i suggeriments de la Doula us ajudaran a preparar-vos per a una concepció en les millors condicions per a vosaltres mateixos, i en benefici del desenvolupament saludable del vostre fill/a. La Doula us acompanyarà també durant l’embaràs, el part i el puerperi. La Doula es desplaça a hospitals, cases de part i domicilis. Com més íntim i amorós sigui el part, més suau serà el trànsit del bebè a l’espai extrauterí. Així, l’impacte del naixement del bebè es redueix considerablement, i tant l’adaptació del bebè al món com la recuperació de la mare seran més ràpides i lliures de traumes.

COM FUNCIONEN AQUESTS DIFERENTS SERVEIS

Si et sents reflectit/da en un o varis dels punts anteriors, demana una entrevista, gratuïta i sense compromís, utilitzant el formulari o enviant un missatge (WhatsApp o sms) al telèfon 696484746, Ramon. En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, per a la parella, família, col·lectiu o institució social, i proposarà una o més opcions, explicant el perquè, el com i la inversió que implica cadascuna d’elles. També indicarà quin pot ser el/la professional més adient per acompanyar-te.

CONTACTA AMB NOSALTRES