Dance Within 2018-09-04T16:24:48+00:00

Dance Within


Què és

Dance Within és una pràctica que convida a endinsar-nos en la dansa de la vida i a aprendre a fluir amb el seu moviment cíclic entre l’activitat i el repòs.

És la dansa que tots i totes portem dins. Creem un clima d’inspiració per deixar fluir el nostre propi moviment genuí i innat, el que surt de dins quan no el reprimim ni imitem el moviment dels altres.

Vivim la dansa de la vida com un fluir entre les nostres polaritats: activitat-repòs, dins-fora, fort-suau, masculí-femení, sexual-espiritual… Aquest anar i venir entre les nostres polaritats ens ajuda a conèixer les pròpies possibilitats i, així, contribuir a fer que aquestes polaritats esdevinguin complementàries, creant equilibri, harmonia i, per tant, afavorint el benestar (benésser seria una expressió més apropiada), l’alegria de viure i en definitiva la nostra salut integral.

Aquesta pràctica neix de la inquietud d’oferir un espai tenint en compte la necessitat vital d’expressar-nos i comunicar-nos a través del cos i del moviment, tant de manera individual com relacionant-nos amb els altres.

Facilitem un ambient cuidat amb la calidesa d’una sensibilitat acollidora i respectuosa, així és com es crea un clima de llibertat que possibilita veure’ns a nosaltres mateixos i saber-nos gestionar coherentment amb el nostre ésser genuí.

La pràctica Dance Within ofereix la possibilitat de connectar amb la nostra essència genuïna i facilita expressar-la, tant individualment com interaccionant amb els/les companys/es.

Oferim una sessió de tres hores, en un espai càlid i acollidor, lliure d’estereotips i condicionants socials. T’acompanyem per mitjà de la respiració i amb l’ajuda de la música fins a connectar amb la teva dansa interior.

Dance Within: Eros & Spirit


És una modalitat on continuem treballant tots els aspectes de Dance Within, però el que caracteritza Dance Within: Eros & Spirit és un major grau d’implicació, orientat a la naturalització del cos, desprenent-nos dels patrons pejoratius i de vergonya que en la nostra cultura i educació ens han inculcat en relació al cos i a la sexualitat. El treball és especialment cuidat, respectuós i lliure, tenint en compte i respectant els límits que posi cadascú.

A qui va adreçat

  • A totes les persones que vulguin gaudir experimentant, descobrint les possibilitats del moviment corporal.

  • També a totes les persones que es vulguin conèixer mitjançant l’expressió corporal, potenciar la seva pròpia identitat genuïna, sentir el fluir de l’energia, l’alegria de viure, i aprendre a relacionar-se amb els altres en el marc de la dansa, sense deixar de ser un/a mateix/a.

Com funciona

 

CONTACTA AMB NOSALTRES