Massatge Holístic i Serveis de Doula 2018-07-29T20:43:35+00:00

Massatge Holístic i Serveis de Doula

Massatge Holístic

És un massatge que té com a finalitat dissoldre els bloquejos que impedeixen que l’energia flueixi de manera natural, i estimular el millorament general i el benestar de la persona que el rep. Les sessions de massatge són personalitzades, i es basen a oferir una qualitat de contacte que porta al receptor a un reequilibri i una presència en els diferents nivells de l’ésser humà.

 Atenent les diferents necessitats que presenti la sessió, es treballa el contacte i cura del cos, per tal de desblocar, relaxar o alleujar tensions o memòries retingudes en el sistema muscular. El treball amb la respiració és molt important per travessar i alliberar el dolor corporal. Aquestes sessions són una molt bona oportunitat per cultivar la respiració conscient.

Serveis de Doula

Les Doules són dones que acompanyen altres dones en el camí cap a la maternitat. La seva tasca fonamental és donar suport, tant físic com emocional, en l’etapa prèvia a la concepció, durant l’embaràs, el part i el puerperi. Es recomana a les parelles que es plantegin tenir un fill/a contactin amb ESTEL per demanar l’assessorament de la Doula, ja que la concepció és un moment molt important per la vida futura del bebè, tot i que poca gent ho sap i més poca encara ho té en compte.

Les orientacions i suggeriments de la Doula us ajudaran a preparar-vos per a una concepció en les millors condicions per a vosaltres mateixos, i en benefici del desenvolupament saludable del vostre fill/a. La Doula us acompanyarà també durant l’embaràs, el part i el puerperi. La Doula es desplaça a hospitals, cases de part i domicilis. Com més íntim i amorós sigui el part, més suau serà el trànsit del bebè a l’espai extrauterí. Així, l’impacte del naixement del bebè es redueix considerablement, i tant l’adaptació del bebè al món com la recuperació de la mare seran més ràpides i lliures de traumes.

COM FUNCIONEN AQUESTS DIFERENTS SERVEIS

Si et sents reflectit/da en un o varis dels punts anteriors, demana una entrevista, gratuïta i sense compromís, utilitzant el formulari o enviant un missatge (WhatsApp o sms) al telèfon 696484746, Ramon. En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, per a la parella, família, col·lectiu o institució social, i proposarà una o més opcions, explicant el perquè, el com i la inversió que implica cadascuna d’elles. També indicarà quin pot ser el/la professional més adient per acompanyar-te.

CONTACTA AMB NOSALTRES