Avaluació holística de la salut

Fem un estudi en profunditat de la persona per facilitar-li el coneixement que necessita de si mateixa perquè pugui arribar a ser el que és realment. Avaluem l’estat de salut des d’una perspectiva holística, per determinar-ne les alteracions que en dificulten un estat satisfactori, i valorem com facilitar-ne un desenvolupament integral. Podem avaluar l’estat de salut d’individus, parelles, famílies, col·lectius, i també d’estructures o institucions socials.

Candide Moix diu; “Per arribar a ser el que un és cal, en primer lloc, conèixer-se bé: temperament, caràcter, qualitats, encerts, punts forts, talents, potencialitats, aptituds, però també els punts dèbils, defectes, límits i imperfeccions. Es tracta, per tant, de treure el millor partit del que som capaços de realitzar positivament.

Tots tenim qualitats, talents i aptituds. És necessari descobrir-los i desenvolupar-nos durant la nostra vida”.

(Candide Moix és Doctor en Lletres, Professor i Escriptor. Va néixer a Valais (Suïssa). La seva infantesa, que va desenvolupar-se en un medi rural, a la muntanya, li va fer valorar la filosofia vital dels pagesos, de la gent senzilla).

COM FUNCIONEN AQUESTS DIFERENTS SERVEIS

Si et sents reflectit/da en un o varis dels punts anteriors, demana una entrevista, gratuïta i sense compromís, utilitzant el formulari o enviant un missatge (WhatsApp o sms) al telèfon 696484746, Ramon. En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, per a la parella, família, col·lectiu o institució social, i proposarà una o més opcions, explicant el perquè, el com i la inversió que implica cadascuna d’elles. També indicarà quin pot ser el/la professional més adient per acompanyar-te.

CONTACTA AMB NOSALTRES