Cicles de xerrades-col·loqui des d’una perspectiva holística


Què és

Són cicles d’un nombre determinat de xerrades, segons s’acordi. Les xerrades poden estar centrades en un tema específic, en què es va aprofundint al llarg del cicle. També es pot tractar un tema diferent en cadascuna de les xerrades del cicle. I també poden ser xerrades totalment obertes sobre temes de desenvolupament integral i relacions humanes. En aquest últim cas hi ha una interacció entre tots/es els/les participants, on el/la professional assumeix el rol de moderador/a fent aportacions des d’una perspectiva holística.

A qui va adreçat

  • A totes les persones que estan interessades a ampliar la seva informació i coneixement sobre temes de desenvolupament integral i relacions humanes des d’una perspectiva holística.

  • A col·lectius específics, com escoles, pares/mares, empreses, associacions de tot tipus, clubs esportius o d’altre tipus, etc., que volen atendre l’aspecte humà de les persones que formen el col·lectiu per millorar la qualitat humana, tant de cadascú com individu com de la relació entre les persones que formen el col·lectiu.

  • També es poden organitzar xerrades obertes a les persones del públic en general, que hi puguin estar interessades.

Com funciona

El col·lectiu que estigui interessat a organitzar un cicle de xerrades ha de posar-se en contacte amb ESTEL, utilitzant el formulari que hi ha a continuació, o bé trucant al telèfon 609212022, Glòria, o al 696484746, Ramon, per concertar una entrevista amb l’objectiu d’acordar els aspectes pràctics del cicle de xerrades: tema o temes de les xerrades, nombre de xerrades, dates, lloc i cost.

CONTACTA AMB NOSALTRES