JULIOL 2021

Curs Intensiu d’Introducció a l’EDUCACIÓ HOLÍSTICA

Curs reconegut pel Departament d’Educació
inclòs en el Pla de formació permanent curs 2020-2021, per
l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili.

Curs d’estiu introductori a l’acompanyament holístic d’infants i adolescents, per a professionals de l’educació i per a famílies.

“Quan nosaltres connectem amb la nostra identitat i aprenem a harmonitzar-la, tindrem la capacitat d’ajudar els infants i adolescents a créixer, a viure connectats amb ells mateixos, a proporcionar-los eines que els ajudin a integrar els valors que ens referencia la natura, descobrint el seu potencial únic i genuí, i així construir una vida saludable.”

Aquest curs és un apropament a l’Educació Holística (VIDEO 3:19 min.) basada en la Transformació Holística, enfocament creat  a ESTEL, Escola d’Estudis Integrals, de Barcelona, a partir de 1976.

Ens endinsarem d’una manera vivencial a conèixer com és un procés de creixement i desenvolupament personal holístic, començant per nosaltres mateix@s, i així poder acompanyar millor els infants i adolescents.

En aquest curs es treballa bàsicament des de  l’àrea vivencial. Comencem pel coneixement de nosaltres mateix@s dins de l’enfocament holístic, partint de la vivència personal de cada participant i a partir d’unes pràctiques psico-corporals. Es posa l’èmfasi en l’observació i en anar prenent consciència d’un mateix i de les pròpies potencialitats i limitacions. Es combina el treball individual amb el de grup, i es complementa amb unes tasques cooperatives online.

CONTINGUTS I PROGRAMA (PROGRAMA DETALLAT en PDF)

Sessió 1: 05/07/2021. Presentació i pràctica del nivell cos-matèria. Com n’ets de conscient de la importància del cos en l’aprenentatge? Treball personal: Elaboració de reflexions sobre els valors de la tardor.

Sessió 2: 06/07/2021. Presentació i pràctica del nivell cos-energia. Fins a quin punt tens en compte la necessitat del silenci i l’espera per la construcció de coneixement? Treball personal: Elaboració de reflexions sobre els valors de l’hivern.

Sessió 3: 07/07/2021. Presentació i pràctica del nivell emocions-sentiments. Com podem ajudar els infants i adolescents en el procés de transformació de les emocions en sentiments? Treball personal: Elaboració de reflexions sobre els valors de la primavera.

Sessió 4: 08/07/2021. Presentació i pràctica del nivell ment lògica-analògica. Quin equilibri hi ha en la teva acció educativa entre la ment lògica i l’analògica? Treball personal: Elaboració de reflexions sobre els valors de l’estiu.

Sessió 5: 09/07/2021. Testimonis d’aplicació de l’Educació Holística. Racons dels nivells.

FORMADORA

Glòria B. Playà

Glòria B. Playà.
Vaig estudiar magisteri, impulsada per l’amor a la vida i als qui en transmeten l’essència més pura, els infants. Aquesta vocació s’ha anat convertint en una recerca continuada amb l’objectiu de trobar noves maneres d’acompanyar les persones, facilitant el seu desenvolupament i maduració sense allunyar-se de l’essència de la vida, la innocència primordial.
Així, l’any 1994 entro en contacte amb Estel, Centre de Creixement Personal i Escola d’Estudis Integrals, de Barcelona i començo un treball de coneixement de mi mateixa, que em porta a aprofundir en l’enfocament de Transformació Holística, i a anar-lo integrant a la meva vida quotidiana. A partir de 2014 desenvolupo l’aplicació de la Transformació Holística a l’àmbit de l’educació, amb el nom d’Educació Holística. Actualment coordino el Centre ESTEL. Diplomada en Transformació Holística, aplicada a l’Holoteràpia i a l’Educació, ofereixo tallers per transmetre i aplicar aquesta visió holística. (currículum detallat)

DADES DEL CURS

MODALITAT: Presencial

QUAN: De dilluns 5 a divendres 9 de juliol, de 9’30 a 14’30h.

LLOC: Barcelona

DURADA: 25h presencials i 5 h de treball personal

APORTACIÓ:  250,00 €
                          210,00 € si formalitzes la inscripció abans del 15 de juny.

INFORMACIÓ: Consulta el PROGRAMA DETALLAT en PDF.

INSCRIPCIONS: Fes clic AQUÍ per inscriure’t.

DATA LÍMIT: 21 de juny de 2021.

PLACES LIMITADES

T’oferim una entrevista informativa sense compromís. Si tens dubtes que el curs pugui ajustar-se a les teves necessitats personals, contacta amb nosaltres, et podem assessorar.

gloriabas@gmail.com o envia un whatsapp al 609212022

Si vols saber més sobre l’EDUCACIÓ HOLÍSTICA et recomanem aquest video.

.