DESCARREGAR PROGRAMA PDF

Dansa Holística


Què és

Dansa Holística és una pràctica que convida a endinsar-nos en la dansa de la vida i a aprendre a fluir amb el seu moviment cíclic entre l’activitat i el repòs.

És la dansa que tots i totes portem dins. Creem un clima d’inspiració per deixar fluir el nostre propi moviment genuí i innat, el que surt de dins quan no el reprimim ni imitem el moviment dels altres.

Vivim la dansa de la vida com un fluir entre les nostres polaritats: activitat-repòs, dins-fora, fort-suau, masculí-femení, sexual-espiritual… Aquest anar i venir entre les nostres polaritats ens ajuda a conèixer les pròpies possibilitats i, així, contribuir a fer que aquestes polaritats esdevinguin complementàries, creant equilibri, harmonia i, per tant, afavorint el benestar (benésser seria una expressió més apropiada), l’alegria de viure i en definitiva la nostra salut integral.

Aquesta pràctica neix de la inquietud d’oferir un espai tenint en compte la necessitat vital d’expressar-nos i comunicar-nos a través del cos i del moviment, tant de manera individual com relacionant-nos amb els altres.

Facilitem un ambient cuidat amb la calidesa d’una sensibilitat acollidora i respectuosa, així és com es crea un clima de llibertat que possibilita veure’ns a nosaltres mateixos i saber-nos gestionar coherentment amb el nostre ésser genuí.

La pràctica Dansa Holística ofereix la possibilitat de connectar amb la nostra essència genuïna i facilita expressar-la, tant individualment com interaccionant amb els/les companys/es.

Oferim una sessió de tres hores, en un espai càlid i acollidor, lliure d’estereotips i condicionants socials. T’acompanyem per mitjà de la respiració i amb l’ajuda de la música fins a connectar amb la teva dansa interior.

Dansa Holística: Eros i Espiritualitat


És una modalitat on continuem treballant tots els aspectes de Dansa Holística, però el que caracteritza Dansa Holíatica: Eros i Espiritualitat és un major grau d’implicació.

Treballem amb l’energia més primària, l’energia sexual, aquella capaç d’engendrar vida, la més genuïna i sagrada per anar sanant tendències, patrons i referents que han quedat gravats a nivell corporal/energètic i que obstaculitzen el desenvolupament de potencialitats necessàries per la nostra evolució integral.

Per això ho fem dins d’un ambient delicadament cuidat i respectuós.

A través de propostes t’acompanyem a connectar amb aquesta energia més genuïna, sexual, font de vida, i oferim l’oportunitat d’experimentar-la d’una manera nova per sanar vells patrons i construir-te des d’un altre model coherent i saludable.

A vegades hi ha tendències molt antigues i enquistades, que es fa imprescindible comptar amb un marc-referent social coherent per aconseguir canviar-les.

Despullant-nos dels obstacles que ho impedeixen, ens obrim a la profunditat del misteri on l’energia eròtica sexual i l’energia de la consciència espiritual es toquen i s’integren.

A qui va adreçat

  • A totes les persones que vulguin gaudir experimentant, descobrint les possibilitats del moviment corporal.

  • També a totes les persones que es vulguin conèixer mitjançant l’expressió corporal, potenciar la seva pròpia identitat genuïna, sentir el fluir de l’energia, l’alegria de viure, i aprendre a relacionar-se amb els altres en el marc de la dansa, sense deixar de ser un/a mateix/a.

Com funciona

CONTACTA AMB NOSALTRES