DANCE WITHIN 2019-01-13T20:06:21+00:00

Dance Within

Dance Within és una pràctica que convida a endinsar-nos en la dansa de la vida i a aprendre a fluir amb el seu moviment cíclic entre l’activitat i el repòs.

És la dansa que tots i totes portem dins. Creem un clima d’inspiració per deixar fluir el nostre propi moviment genuí i innat, el que surt de dins quan no reprimim ni imitem el moviment dels altres.

Vivim la dansa de la vida com un fluir entre les nostres polaritats: activitat-repòs, dins-fora, fort-suau, masculí-femení, sexual-espiritual… Aquest anar i venir entre les nostres polaritats ens ajuda a conèixer les pròpies possibilitats i, així, contribuir a fer que aquestes polaritats esdevinguin complementàries, creant equilibri, harmonia i, per tant, afavorint el benestar (benésser seria una expressió més apropiada), l’alegria de viure i en definitiva la nostra salut integral.

 

Dance Within: Eros & Spirit

És una modalitat on continuem treballant tots els aspectes de Dance Within, però el que caracteritza Dance Within: Eros & Spirit és un major grau d’implicació, orientat a la naturalització del cos, desprenent-nos dels patrons pejoratius i de vergonya que en la nostra cultura i educació ens han inculcat en relació al cos i a la sexualitat. El treball és especialment cuidat, respectuós i lliure, tenint en compte i respectant els límits que posi cadascú.

 

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTA AMB NOSALTRES