Events públics i diàlegs 2021-01-03T19:53:57+00:00

Cicle de Diàlegs Educatius de Transformació Holística

.

Estem transitant temps de reptes sense precedents per a la humanitat que ens estan exigint la revisió i renovació profunda de les estructures, les formes i continguts tant a nivell personal com social i col·lectiu.

Tenim una gran oportunitat i per tant una gran responsabilitat per establir les bases del desenvolupament futur. El creixement personal, el treball cooperatiu, l’educació holística, el rescat dels valors bàsics, la importància del cultiu de relacions sanes, l’estima pel propi cos i la integració dels valors femenins i masculins, ben entesos, són fonaments que han de ser contemplats i viscuts des d’una visió holística.

Aquest cicle de diàlegs introdueix l’enfocament de la Transformació Holística, desenvolupada durant més de 40 anys des de l’experiència vivencial i treball professional terapèutic del seu co-creador Ramon V. Albareda, i de l’actual coordinadora de centre, holoterapeuta i educadora Glòria B. Playà. La Transformació Holística és un camí de consciència participativa que contempla els diversos aspectes de l’ésser humà: corporal, vital / sexual, emocional i mental, i les nostres polaritats. Té com a referent els processos de la natura i com a objectiu l’evolució integral.

Ramon, Glòria i convidats compartiran la seva visió de com aquest enfocament holístic és rellevant en els nostres temps, per aportar salut i benestar a la vida de les persones, les institucions i la societat en general.

Diàleg 1: Transformació Holística: Un enfocament de desenvolupament personal i social per als nostres temps.

Amb Ramon V. Albareda, Glòria B. Playà i convidades
Diumenge 29 novembre 2020 19:00 – 20:00 GMT +1
INSCRIPCIÓ

Aquest primer diàleg és una introducció per entendre quin és el procés de transformació de l’energia que es porta a terme quan una persona comença un procés de Transformació Holística.

Què passa quan despertem l’energia primària ?, Què passa quan l’energia primària és acollida pel cos i acompanyada pel nostre món somàtic, emocional i mental? Què passa quan co-creem estructures per expressar-nos amb coherència en la vida quotidiana? I com aquesta energia primària pot ajudar-nos a transformar els patrons i tendències heretades que obstaculitzen el benestar personal i col·lectiu?

Diàleg 2: Transformació Holística: Eros i Espiritualitat

Amb Ramon V. Albareda, Glòria B. Playà
Diumenge 3 Gener 2021, 19:00 – 20:00 GMT +1
INSCRIPCIÓ

La vergonya de el cos i tabús sobre la sexualitat segueixen perdurant de maneres més o menys subtils des d’un llegat cultural mil·lenari. I si recuperem la consciència del nostre eros com a font immanent de la vida que experimentem en aquest cos? Observem també com el materialisme del paradigma dominant ens allunya de la nostra dimensió espiritual. I si ens obrim a una consciència més enllà del nostre ser limitat? En aquest diàleg explorarem les polaritats humanes de la sexualitat i l’espiritualitat, i la seva integració en una espiritualitat encarnada i una sexualitat sagrada.

Diàleg 3: Transformació Holística: Conrear relacions holístiques

Amb Ramon V. Albareda, Glòria B. Playà i convidades
Diumenge 7 de Febrer 2021, 19: 00-20: 00 GMT +1
INSCRIPCIÓ

Com a éssers individuals i socials necessitem mantenir un equilibri entre aquestes dues dimensions del nostre SER. En una societat on les infraestructures prenen molta força ¿com podem desenvolupar-nos sense que ho genuí de cada un es difumini en aquesta estructura social globalitzada i tecnificada? Les relacions íntimes són una oportunitat per créixer i desenvolupar aspectes individuals. Necessitem noves formes de relacionar-nos més enllà de les que l’estructura social reconeix. En aquest diàleg considerem com ens relacionem. I que seria cuidar i desenvolupar els vincles des d’una perspectiva holística? Quins reptes hi ha en els nostres temps per sostenir relacions conscients? Quines són les claus per obrir camins constructius per al benestar de totes les persones involucrades?

.

.