GATH
Grup Autogestionat de Transformació Holística

El projecte GATH és un dels nostres somnis, és cap a on volem caminar, és anar construint un altre món, una altra manera de relacionar-nos, una altra actitud de fer les coses. Després de molts anys d’anar treballant en aquest enfocament holístic, d’anar-lo assaborint, integrant i aplicant a la nostra vida quotidiana, sentim la força vital que ens empeny a seguir creixent, experimentant i desenvolupant una nova manera de viure individualment i socialment.

Som un grup de persones convençudes que la vida i les relacions socials poden ser d’una altra manera. Tampoc ens convenç la crítica i la queixa que no aporta alternatives. El projecte GATH vol ser una tercera via fonamentada en l’experiència i es proposa avançar per una via participativa i cooperativa d’organització col·lectiva i social. Podem afirmar que totes i tots els qui en formem part estem molt contents de l’evolució aconseguida en els tres anys de rodatge. “En les nostres trobades es respira un clima de llibertat, respecte, cooperació, confiança i amor incondicional; totes i tots sentim que formem part d’una gran família”, afirma una de les participants. Estem oberts a l’acolliment de noves persones que sentin afinitat i sintonia amb el projecte. Compartir amb noves persones ho vivim com una oportunitat de créixer i d’enriquir-nos mútuament.

MÉS

A qui va adreçat

A totes les persones, de qualsevol edat, sexe, o religió que hagin tingut algun tipus d’experiència relacionada amb la Transformació Holística i que els motivi practicar una actitud d’obertura a la vida, tant en el vessant individual com en el social. Són benvinguts els individus, les parelles i també les famílies amb infants.

Com funciona

Ens trobem un cap de setmana en cada estació. Les trobades es realitzen a La Collita, casa de Turisme Rural, situada, en plena natura, a la Comarca de La Segarra, tocant a la del Solsonès. www.lacollita.com Aquesta casa disposa d’instal·lacions senzilles i confortables i espais especialment adequats per a trobades de grup.

Funcionem de manera autogestionada. La nostra base és el treball de Transformació Holística que hem portat a terme un gran nombre de membres del grup. Aquest enfocament holístic de l’ésser humà es porta a terme mitjançant unes pràctiques vivencials.

Actualment combinem aquest enfocament i les pràctiques vivencials amb l’aportació i complementació d’activitats lúdiques, que poden ser suggerides pels mateixos membres del grup. Ens proposem el repte de gestionar aquest projecte de manera participativa i cooperativa -no piramidal-. Tenint en compte que es tracta d’un projecte força innovador i sobre el qual coneixem pocs referents socials, tenim clar que estem immersos en un procés de co-creació.

MÉS
CONTACTA AMB NOSALTRES