Massatge Holístic 2021-02-02T09:32:52+00:00

Massatge Holístic

El Massatge Holístic té com a finalitat estimular el millorament general i el benestar de la persona que el rep. Amb l’ajuda del tacte i la respiració conscient contribuïm a desfer els nusos i bloquejos que impedeixen el fluir natural de l’energia, provocant dolor i malestar. Les sessions de massatge són personalitzades, atenent les diferents necessitats que presenti el moment de la persona, i es basen a oferir una qualitat de contacte que porta al receptor a un reequilibri i una presència en els diferents nivells de l’ésser humà (corporal, energètic, emocional i mental)

El massatge ens connecta a l’estructura més bàsica: el nostre cos. El dolor corporal, des d’una contractura a un problema de digestió, sovint és senyal d’alteracions més profundes. Tenir cura del cos és una manera saludable de tenir cura de nosaltres mateixos.

Les sessions s’inicien sempre amb una breu entrevista personal.

COM FUNCIONEN AQUESTS DIFERENTS SERVEIS

Si et sents reflectit/da en un o varis dels punts anteriors, demana una entrevista, gratuïta i sense compromís, utilitzant el formulari o enviant un missatge (WhatsApp o sms) al telèfon 696484746, Ramon. En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, per a la parella, família, col·lectiu o institució social, i proposarà una o més opcions, explicant el perquè, el com i la inversió que implica cadascuna d’elles. També indicarà quin pot ser el/la professional més adient per acompanyar-te.

CONTACTA AMB NOSALTRES