Massatge Holístic

El Massatge Holístic té com a finalitat estimular el millorament general i el benestar de la persona que el rep connectant-lo amb la seva essència. Amb l’ajuda del tacte i la respiració conscient contribuïm a desfer els nusos i bloquejos que impedeixen el fluir natural de l’energia, provocant dolor i malestar. Les sessions de massatge són personalitzades, atenent les diferents necessitats que presenti el moment de la persona, i es basen a oferir una qualitat de contacte que porta al receptor a un reequilibri i una presència en els diferents nivells de l’ésser humà (corporal, energètic, emocional i mental).
El massatge ens connecta a l’estructura més bàsica: el nostre cos. El dolor corporal, des d’una contractura a un problema de digestió, sovint és senyal d’alteracions més profundes. Tenir cura del cos és una manera saludable de tenir cura de nosaltres mateixos.
Les sessions s’inicien sempre amb una breu entrevista personal.

Massatge Pre part i Post part

Durant l’embaràs el cos de la dona es transforma de manera visible perquè dins seu es donen quantitat de canvis: es gesta una nova vida. El treball corporal ens ajuda a recol·locar el cos i estirar-lo per donar cabuda a la nova vida que es va transformant. Alleugerirem les tensions articulars i musculars que apareixen amb el moviment dels malucs i es tradueixen en dolor, revitalitzarem el retorn venós per millorar el drenatge de les cames i, sobretot, oferirem un espai per ser i connectar amb aquest moment únic de les vides de mare i fill/a.

El massatge prepart i postpart està pensat tant per a les gestants, com per els seus acompanyants, des de la concepció fins a la criança.

Rituals estacionals

La vida és cíclica. Cada any és diferent, però en tots hi trobem les 4 estacions que donen forma a la diversitat de la natura. Cada estació té unes característiques particulars que connecten profundament amb els aspectes més genuïns de cadascú.

Aquesta natura canviant és un bon referent dels diversos aspectes de l’ésser humà: des de l’explosió de formes i colors de la primavera al recolliment de l’hivern les persones formem part d’aquests cicles que ens donen totes les claus per a la salut integral.

Els rituals estacionals ens arrelen al moment present, a l’energia que aporta cada època de l’any, per aprofundir més específicament en aspectes personals profunds.

Els rituals són massatges meditatius, pautats pel mateix terapeuta, que va remarcant les característiques estacionals i referencials. Es treballa el cos senser, però amb especial èmfasis en la part del cos més vinculada a l’energía de cada estació. S’acompanyen amb Aromateràpia. La sessió acaba amb una estona de silenci per poder fer una elaboració artística final.

Massatge Ritual de Pedres Volcàniques

El massatge de pedres calentes és un ritual ancestral que té arrels en moltes cultures mèdiques des de l’Ayurveda, passant pels Kahuna hawaïans, egipcis o diferents pobles dels nadius americans. Les pedres arrodonides de les lleres dels rius s’escalfaven en foc, s’envolicaven amb fulles i s’usaven en els rituals xamànics per guarir certes afeccions, acompanyats d’herbes, fums o ungüents.

Les pedres recorren els meridians i els canals limfàtics millorant l’irrigació sanguínia, que afavoreix l’oxigenació i l’arribada de nutrients. Aconseguim un massatge dels músculs més profunds del cos, millorant el metabolisme dels teixits, activant els òrgans i depurant toxines, agulletes i adherències musculars. El ritme dels moviments i l’escalfor proporciona una relaxació profunda per guarir-se de l’estrès i l’ansietat. El ritual s’acompanya amb olis essencials que incrementen el seu valor terapèutic gràcies a l’escalfor.
És un massatge embolcallant, reconfortant i profund, que dóna estructura i desperta l’energia.

Sessions de 50 min o d’1h30 (50€/90€)

COM FUNCIONEN AQUESTS DIFERENTS SERVEIS

Si et sents reflectit/da en un o varis dels punts anteriors, demana una entrevista, gratuïta i sense compromís, utilitzant el formulari o enviant un missatge (WhatsApp o sms) al telèfon 696484746, Ramon. En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, per a la parella, família, col·lectiu o institució social, i proposarà una o més opcions, explicant el perquè, el com i la inversió que implica cadascuna d’elles. També indicarà quin pot ser el/la professional més adient per acompanyar-te.

CONTACTA AMB NOSALTRES