Massatge Holístic, Rituals Estacionals i Massatge Pre part i Post part 2020-02-23T09:52:34+00:00

Massatge Holístic

El Massatge Holístic té com a finalitat estimular el millorament general i el benestar de la persona que el rep. Amb l’ajuda del tacte i la respiració conscient contribuïm a desfer els nusos i bloquejos que impedeixen el fluir natural de l’energia, provocant dolor i malestar. Les sessions de massatge són personalitzades, atenent les diferents necessitats que presenti el moment de la persona, i es basen a oferir una qualitat de contacte que porta al receptor a un reequilibri i una presència en els diferents nivells de l’ésser humà (corporal, energètic, emocional i mental)

El massatge ens connecta a l’estructura més bàsica: el nostre cos. El dolor corporal, des d’una contractura a un problema de digestió, sovint és senyal d’alteracions més profundes. Tenir cura del cos és una manera saludable de tenir cura de nosaltres mateixos.

Les sessions s’inicien sempre amb una breu entrevista personal.

Rituals Estacionals

La vida és cíclica. Cada any és diferent, però en tots hi trobem les 4 estacions de l’any que donen forma a la diversitat de la natura. Aquesta natura que canvia d’aspecte segons l’estació é un bon referent dels diversos aspectes de l’ésser humà: des de l’explosió de formes i colors de la primavera al recolliment de l’hivern les persones vivim immerses en aquesta natura que ens dóna totes les claus per a la salut integral.

Els rituals estacionals són una bona manera d’arrelar-nos al moment present, a l’energia que aporta cada època de l’any, per aprofundir més específicament en aspectes personals profunds.

Els rituals són massatges meditatius, pautats pel mateix terapeuta, que va remarcant les característiques estacionals i referencials. S’acompanyen amb Aromateràpia. La sessió acaba amb una estona de silenci per poder fer una elaboració artística final.

Massatge Pre part i Post part

Durant l’embaràs el cos de la dona es transforma de manera visible perquè dins seu es donen quantitats de canvis. El treball corporal ens ajuda a recol·locar el cos i estirar-lo per donar cabuda a la nova vida que es va transformant. Alleugerirem les tensions articulars i musculars que apareixen amb el moviment dels malucs i es tradueixen en dolor, revitalitzarem el retorn venós per millorar el drenatge de les cames i, sobretot, oferirem un espai per ser i connectar amb aquest moment únic de la vida.

El massatge prepart i postpart està pensat tant per a homes com per a dones que estan en el procés d’esdevenir pares i mares, des de la concepció fins a la criança.

COM FUNCIONEN AQUESTS DIFERENTS SERVEIS

Si et sents reflectit/da en un o varis dels punts anteriors, demana una entrevista, gratuïta i sense compromís, utilitzant el formulari o enviant un missatge (WhatsApp o sms) al telèfon 696484746, Ramon. En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, per a la parella, família, col·lectiu o institució social, i proposarà una o més opcions, explicant el perquè, el com i la inversió que implica cadascuna d’elles. També indicarà quin pot ser el/la professional més adient per acompanyar-te.

CONTACTA AMB NOSALTRES