Ramon V. Albareda

Creador i assessor d’Estel

Sóc el Ramon. Vaig néixer en una masia rural de Vallferosa (Catalunya) Espanya. La meva infantesa va transcórrer en contacte amb la natura, la primera i més important universitat, ja que d’ella vaig aprendre com funcionen els processos naturals de la vida, i moltes coses més. Aquella primera experiència va constituir la base de la meva trajectòria personal i professional.

MÉS

Glòria B. Playà

Coordinadora general

Sóc la Glòria. Vaig néixer a Terrassa (Catalunya) Espanya. Una de les coses que valoro especialment de la meva infantesa i adolescència és haver passat els estius en un poble situat al peu mateix del Parc Natural del Cadí-Moixeró, en contacte amb la natura, experiència que he viscut com un referent de connexió i d’autenticitat de vida. 

MÉS

Jorge N. Ferrer

Coordinador a Califòrnia (EUA) i altres països

Sóc el Jorge. Vaig néixer a Barcelona (Catalunya) Espanya. Impulsat per la inquietud de recerca i coneixement en profunditat de l’ésser humà tant de les seves conductes alterades com de les seves potencialitats no desenvolupades. Vaig llicenciar-me en Psicologia Clínica a la Universitat de Barcelona, col·laborant en tasques de recerca a la mateixa Universitat i sent becari del programa ERASMUS a la Universitat de Cardiff, del Regne Unit.

MÉS

COL.LABORADORS/ES

Anny Grau Beneteau

Holoterapeuta

Sóc l’Anny. Es podria dir que la meva vida és una llarga successió d’esdeveniments imprevisibles, fortuïts i que, tot i així –o potser precisament per això- han estat esdeveniments màgics o sincronitzats que han contribuït a la configuració en mi d’una identitat amb què em sento plenament identificada i que considero el millor regal del món.

MÉS

Anna Soler i Cairó

Massatgista holística

Sóc l’Anna. Vaig néixer a Sant Cugat (Barcelona), en una casa envoltada de bosc i amb molt moviment social. Des de ben d’hora vaig sentir una gran atracció per les arts, sobretot pel cant, el ball i el teatre, que  em permetien expressar-me des del cos. L’any 1998 entro en relació amb ESTEL impulsada per la necessitat de trobar pau i benestar, però també amb una gran curiositat per investigar noves maneres de viure. És aquí on descobreixo l’art del massatge i de la Meditació Holística com una poderosa eina pel propi creixement personal.

MÉS

Mercè Galimany Tort

Logística

Sóc la Mercè. Vaig néixer a Sant Martí Sarroca (Catalunya) Espanya. La meva infantesa i adolescència van estar molt marcades  per la mort prematura de la meva mare i un ambient molt tancat en l’àmbit familiar. El naixement del meu fill va desencadenar en mi una enorme necessitat de fer canvis en la meva vida. Es van materialitzar coincidint amb l’època que vaig conèixer ESTEL, Centre de Creixement Personal i Escola d’Estudis Integrals, de Barcelona.

MÉS

Beatriz Colomer Real

Expressió artística i difusió

Sóc la Bea. Em considero una persona alegre, positiva, creativa, enèrgica i adaptable als canvis, ja que durant la meva vida n’he viscut uns quants. Vaig néixer en un poble del sud i a l’interior de València (País Valencià) Espanya. El meu naixement es va produir després del meu germà bessó, amb la particularitat que ni durant l’embaràs ni en el moment del part m’esperaven, ja que ningú de la meva família sabia que jo venia a aquest món.

MÉS