6. Serveis de Doula

Les Doules són dones que acompanyen altres dones en el camí cap a la maternitat. La seva tasca fonamental és donar suport, tant físic com emocional, en l’etapa prèvia a la concepció, durant l’embaràs, el part i el puerperi. Es recomana a les parelles que es plantegin tenir un fill/a contactin amb ESTEL per demanar l’assessorament de la Doula, ja que la concepció és un moment molt important per la vida futura del bebè, tot i que poca gent ho sap i més poca encara ho té en compte.

Les orientacions i suggeriments de la Doula us ajudaran a preparar-vos per a una concepció en les millors condicions per a vosaltres mateixos, i en benefici del desenvolupament saludable del vostre fill/a. La Doula us acompanyarà també durant l’embaràs, el part i el puerperi. La Doula es desplaça a hospitals, cases de part i domicilis. Com més íntim i amorós sigui el part, més suau serà el trànsit del bebè a l’espai extrauterí. Així, l’impacte del naixement del bebè es redueix considerablement, i tant l’adaptació del bebè al món com la recuperació de la mare seran més ràpides i lliures de traumes.

COM FUNCIONEN AQUESTS DIFERENTS SERVEIS

Si et sents reflectit/da en un o varis dels punts anteriors, demana una entrevista, gratuïta i sense compromís, utilitzant el formulari o enviant un missatge (WhatsApp o sms) al telèfon 696484746, Ramon. En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, per a la parella, família, col·lectiu o institució social, i proposarà una o més opcions, explicant el perquè, el com i la inversió que implica cadascuna d’elles. També indicarà quin pot ser el/la professional més adient per acompanyar-te.

CONTACTA AMB NOSALTRES