Infants, adolescents i joves

Descripció?

Desenvolupament saludable

L’aplicació de l’enfocament de Transformació Holística en tots els camps de l’educació parteix d’unes pràctiques vivencials que preparen i formen als sers humans per a un coneixement més profund de si mateixos, recuperant la connexió amb la pròpia energia creativa, rescatant els valors perennes, els que no han de canviar evolucioni com evolucioni la societat.

Aquesta educació té efectes en l’àmbit personal i social, potencia la cohesió i harmonia d’equips docents, de famílies i grups d’infants, d’adolescents i de joves  acompanya el desenvolupament saludable de les persones, fomentant la relació família-docent-escola.

INFANTS

De 3 a 12 anys

Creixement personal

Proposem tallers que parteixen del joc i dinàmiques grupals adaptades a cada edat, per complementar l’educació curricular,  tenint en compte tots els nivells de l’infant; cos, energia, emocions-sentiments i valors.

Aquestes propostes ajuden a desenvolupar el potencial creatiu de l’infant i repercuteixen en la maduració corporal, emocional i en la millora dels aprenentatges. D’aquesta manera es crea i potencia un creixement personal integral, unes interrelacions sanes i una bona cohesió de grup.

Sexualitat en la infància

Proposem tallers vivencials perquè els infants vagin tenint una bona relació i coneixement del seu cos. A través de jocs i dinàmiques despertem la sensorialitat per arribar a entendre que el cos és el canal que els permet viure i expressar tot el que ells són; el potencial creatiu i  emocions-sentiments.

ADOLESCENTS

De 12 a 17 anys

Creixement personal

Treballem des de la visió que els sers humans som éssers energètics, és a dir, som potencial energètic que ens han transmès els nostres progenitors, i del qual som responsables d’anar-lo fent créixer i desenvolupar al llarg de la nostra vida. 

La manera de fer aquest camí és a través d’harmonitzar tots els nivells del ser humà per tal de crear canals que permetin donar sortida a la nostra energia potencial, fent-la creativa i evolutiva cada dia. Cada experiència és un pas cap a la construcció del que serà la nostra trajectòria de vida, és anar donant forma a aquest potencial.

En aquesta etapa d’adolescència és important treballar des d’aquesta mirada amplia, fixant-nos en la part biològica/corporal, vital, emocional, veure com la ment va aprenen a actuar d’acord amb el més genuí de cadascú.

El treball que proposem facilita un benestar individual i alhora la capacitat de construir relacions sanes.

JOVES

A partir de 18 anys

Consciència Holística (link?)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla sagittis orci eget odio placerat laoreet. Aliquam dolor nibh, consequat a euismod quis, congue eget ante. Ut sem orci, hendrerit sed faucibus eu, consequat id purus. Aenean hendrerit sapien sit amet ligula vehicula vehicula. In faucibus quam eget orci ultricies, tempus dictum metus volutpat. Aenean tincidunt lectus risus, sit amet tristique leo posuere vitae. Curabitur vel nisl pretium, suscipit eros sit amet, porta mi. Maecenas rhoncus lobortis magna, quis malesuada lorem blandit sed. Duis suscipit orci quis metus pellentesque finibus.

Morbi rhoncus eleifend tellus. Maecenas vitae ante vitae risus dictum convallis vitae nec diam. Quisque vestibulum aliquet dolor non consectetur. Phasellus accumsan et mi id tincidunt. Nullam sit amet elit sed dolor iaculis efficitur. In maximus sollicitudin condimentum. Pellentesque neque nisi, porttitor eget blandit at, finibus at nulla. Proin libero ligula, laoreet a lorem at, bibendum sagittis enim. Integer eget lorem luctus, lacinia ante sed, lobortis metus.

Sexualitat Holística (link?)

resolem els teus dubtes

Tens dubtes?
Posat en contacte!

Tens algun dubte o vols demanar una entrevista personal? No dubtis en posar-te en contacte mitjançant el formulari o el teléfon que trobarás a continuació fent una trucada o enviant un missatge per WhatsApp de forma gratuïta i sense compromís.

Glòria Basagañas Playà
+34 609 21 20 22
Carrer Comtal, 3, 4t 1a, 08002 Barcelona
youth center

We Strive to Support Teenagers for Their Future

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?