Professionals de l'educació

La docència implica un alt nivell de formació en l’aspecte humà.

Tres cursos

Programa de Formació en Educació Holística

Formació reconeguda pel Departament d’Educació inclòs en el Plà de Formació Permanent per l’Institud de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Rovila i Virgili. Els professionals de l’Educació (mestres, professors, pares/mares) que desitgin formar-se en aquest enfocament poden:

Opció A: Participar en el programa de Formació en Transformació Holística, escollint la branca d’Educació (https://www.estel.es/formacio/). En aquest cas la Formació es faria a ESTEL, Centre de Creixement Personal i Escola d’Estudis Integrals, de Barcelona,

Opció B: Organitzar la Formació en el propi Centre Educatiu: Escola, Institut, Casal, Centre Cívic, Associació… En aquest cas podem oferir una Formació adaptada a les necessitats, interessos i característiques del centre, tant en relació als continguts com a les qüestions pràctiques.

La formació contempla tres àrees

Vivencial: Implica treballar des la pròpia vivència, observant, entenent i comprenent de manera holística el nostre propi desenvolupament. Es treballa l’autoconeixement de manera vivencial a través d’unes pràctiques psico-corporals. Creiem que conèixer-se integralment a un mateix és la base per poder acompanyar a altres persones.

Didàctica: Les pràctiques vivencials, inicialment més centrades en el propi desenvolupament integral, van prenent un caire més didàctic, aplicant a les noves pràctiques el coneixement destil·lat de les experiències viscudes en les pràctiques anteriors i enriquint-lo amb aportacions complementàries, tant per part dels alumnes de la formació com del/a formador/a.

Teòrica: Les dues àrees anteriors (vivencial i didàctica) preparen a la persona formada per una comprensió vinculada a l’experiència, capacitant-la per explicar, de manera original i única, amb paraules la praxi professional, tant davant de si mateix, com dels alumnes i pares/mares, com també dels altres professionals.

La formació en Educació Holística ens ajuda com adults a tenir una visió holística de l’ésser humà i de l’educació, a ser més conscients, oberts i innovadors, per poder acompanyar (e ducar) els infants des del seu ésser complert.

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?