El Centre Estel

Un espai obert a tothom al cor de Barcelona.

A Estel sempre hem tingut una visió especial dels espais, ja que són l’estructura que possibilita que l’energia emergeixi. Per això el nostre centre és una alquímia entre els professionals que hi treballen, el treball que s’hi fa i l’energia que genera, fent del centre un lloc per compartir i enriquir-se.

Despatx Lux

El despatx Lux, símbol de llum, ens possibilita portar a terme el nostre treball: sessions individuals, de parella i familiars.

Despatx Arbre de la Vida

El despatx Arbre de la Vida, símbol de la connexió física i espiritual, ens permet també fer processos terapèutics per viure aquesta connexió que sana.

Sala Trisquel

La Sala Trisquel, símbol d’harmonia universal, ens permet portar a terme el treball corporal de la manera que nosaltres l’entenem; des de la seva escolta i acceptació incondicional.

Office

Un espai per descansar, on els professionals poden recarregar energia i compartir.

Altres espais on treballem

També treballem a altres espais fora del centre, on vivim i compartim experiéncies transformadores mitjançant cursos com Dansa Holística, Sexualitat Holística o Tastets Holístics.

En el nostre centre es respira l’estima en què fem les coses. Els espais estan cuidats i plens de la bona energia que emet la família Estel.

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?