Teràpia per a parelles

Ser una parella perfecta no significa no tenir problemes, sinó saber superar-los junts.

t'ajudem a créixer

A quí va dirigit?

La teràpia de parella és per aquelles parelles que, o bé, tenen problemes en la relació, de convivència, de comunicació… i busquen una solució, o bé, per les parelles que tenen inquietuds de creixement personal. És a dir, per persones que tenen l’impuls de construir vincles sans, renovats, fonamentats en l’amor gratuït, i en la cooperació.

Acompanyem i valorem

Com intervenim?

L’acompanyament és específic en cada cas, es pot combinar alguna sessió terapèutica individual amb sessions terapèutiques d’ambdues persones. Es fa un treball per anar acompanyant a la parella a conformar una estructura base, coherent i vàlida, tenint en compte les circumstàncies actuals.

Una estructura fonamentada en la cooperació en tots els aspectes. La cooperació ha d’incloure el desenvolupament integral-individual i comunitari, la coresponsabilitat econòmica, la criança dels fills compartida… i també ha de salvaguardar els valors fonamentals i perennes de l’existència humana com són la llibertat, la confiança i l’amor incondicional.

resolem els teus dubtes

Demana una entrevista, gratuïta i sense compromís

En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, i et proposarà una o més opcions, explicant-te què implica cadascuna d’elles.
Ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també pots escriure un whatsApp.

Glòria B. Playà
+34 609 21 20 22
Carrer Comtal, 3, 4t 1a, 08002 Barcelona

Els conflictes vénen del que encara no hem portat a la consciència, ens cal desenvolupar la capacitat de tenir en compte el que no es veu i el compromís de caminar cap aquí. La parella n’és una gran oportunitat.

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?