Teràpia per a parelles

Ser una parella perfecta no significa no tenir problemes, sinó saber superar-los junts.

t'ajudem a créixer

A quí va dirigit?

La teràpia de parella és per aquelles parelles que, o bé, tenen problemes en la relació, de convivència, de comunicació… i busquen una solució, o bé, per les parelles que tenen inquietuds de creixement personal. És a dir, per persones que tenen l’impuls de construir vincles sans, renovats, fonamentats en l’amor gratuït, i en la cooperació.

Acompanyem i valorem

Com intervenim?

L’acompanyament és específic en cada cas, es pot combinar alguna sessió terapèutica individual amb sessions terapèutiques d’ambdues persones. Es fa un treball per anar acompanyant a la parella a conformar una estructura base, coherent i vàlida, tenint en compte les circumstàncies actuals.

Una estructura fonamentada en la cooperació en tots els aspectes. La cooperació ha d’incloure el desenvolupament integral-individual i comunitari, la coresponsabilitat econòmica, la criança dels fills compartida… i també ha de salvaguardar els valors fonamentals i perennes de l’existència humana com són la llibertat, la confiança i l’amor incondicional.

resolem els teus dubtes

Demana una entrevista, gratuïta i sense compromís

En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, i et proposarà una o més opcions, explicant-te què implica cadascuna d’elles.
Ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també pots escriure un whatsApp.

Glòria B. Playà
+34 609 21 20 22
Carrer Comtal, 3, 4t 1a, 08002 Barcelona

Els conflictes vénen del que encara no hem portat a la consciència, ens cal desenvolupar la capacitat de tenir en compte el que no es veu i el compromís de caminar cap aquí. La parella n’és una gran oportunitat.

Experiències i valoracions

¿Que n'opinen?

Beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspern icta ipsam voluptatem quia.

Peggy Evans

Peggy Evans

Client

Beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspern icta ipsam voluptatem quia.

Cody Enderson

Cody Enderson

Client

Beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas aspernatur aut odit aut fugit, sed. Beatae vitae dicta. Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim. Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Nicole Moore

Nicole Moore

Expert

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?