Teràpia familiar

La família és l’entorn primari bàsic pel ser humà, on des de la pràctica de l’amor incondicional evoluciona.

t'ajudem a créixer

A quí va dirigit?

La teràpia de família està dirigida a famílies que, tenen conflictes familiars, de convivència comunitària i d’altres. O bé a famílies que en un moment determinat, es troben en la disjuntiva d’haver de prendre una decisió entre diferents opcions, i necessiten valorar, des d’una perspectiva holística, quina pot ser la més coherent i aconsellable.
Acompanyem i valorem

Com intervenim?

Comencem fent una valoració holística del conflicte, indagant com interfereix el conflicte en cada membre de la família. A partir d’aquí es fa un pla de treball individualitzat per cada membre amb propostes aplicables a la vida quotidiana. I es combina algunes sessions terapèutiques individuals amb alguna familiar.

Creiem que el conflicte és una oportunitat per descobrir i treballar diferents aspectes en cada membre de la família que portaran a un enriquiment.

resolem els teus dubtes

Demana una entrevista, gratuïta i sense compromís

En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, i et proposarà una o més opcions, explicant-te què implica cadascuna d’elles.
Ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també pots escriure un whatsApp.

Glòria B. Playà
+34 609 21 20 22
Carrer Comtal, 3, 4t 1a, 08002 Barcelona

La família és un grup de persones que la vida reuneix perquè convisquin amb les diferències i desenvolupin la tolerància, el respecte, la paciència, el dret, el deure, els límits, la gratitud… per tal d’aprendre a Estimar.

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?