Programa d’entrenament en l’aplicació professional

Aprenem a intervenir per millorar la salut pròpia i de l’entorn.

L’ALUMNE ESCOLLIRÀ UNA DE LES DUES OPCIONS

Especialització

Opció 1

Especialitat en la teva professió

Opció 2

Formació en holoterapeuta

1. Metodologia

1. Les persones que arriben al programa d’entrenament comencen a fer pràctiques guiades pel tutor com a ajudants en uns dels grups de creixement personal.

2. Sessions de tutoria concertades, a nivell individual i/o en grup, en què s’analitza holísticament l’estratègia i les intervencions de l’alumne/a en les seves pràctiques, i també es mostren i s’argumenten altres possibles opcions d’estratègia i d’intervenció. Així és com l’alumne/a va construint coneixement a partir de la pràctica, i també va bastint una identitat professional genuïna i coherent amb la seva identitat personal.

2. Durada

La durada de la formació dependrà de la preparació prèvia de l’alumne/a del temps que l’alumne/a pugui dedicar a la formació del nombre de sessions de tutoria que es concertin del propi ritme i capacitat d’aprenentatge de cada alumne/a. La durada mitjana es d’entre 1 i 3 cursos escolars.

3. Certificació

El Diploma en Transformació Holística es concedeix quan l’alumne/a, els companys/es i el tutor/a consensuen que ha arribat el moment en què el/la candidat/a en procés de formació ja pot caminar sol/a com a professional, comptant encara amb el suport i contrast dels altres professionals i del propi tutor/a, comprometent-se a participar en una trobada periòdica per compartir la pràctica professional en un marc i en un clima fraternal de cooperació i ajuda mútua.

resolem els teus dubtes

Demana una entrevista, gratuïta i sense compromís

En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, i et proposarà una o més opcions, explicant-te què implica cadascuna d’elles.
Ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també pots escriure un whatsApp.

Glòria B. Playà
+34 609 21 20 22
Carrer Comtal, 3, 4t 1a, 08002 Barcelona

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?