Teràpia Individual

Les eines necessàries per construir la pròpia vida.

t'ajudem a créixer

A quí va dirigit?

La teràpia individual és per a aquelles persones que, o bé, tenen problemes concrets (ansietat, depressió, angoixa…) i busquen una solució, o bé, per a aquelles persones que tenen inquietuds de creixement personal.

ACOMPANYEM I VALOREM

Com intervenim?

Acompanyament professional holístic

L’acompanyament és específic en cada cas, i està orientat a dissoldre els obstacles que impedeixen un funcionament coherent i harmoniós de la persona.

Avaluació holística de la salut

Fem un estudi en profunditat de la persona per facilitar-li el coneixement que necessita de si mateixa perquè pugui arribar a ser el que és realment.

Avaluem l’estat de salut de la persona amb una doble finalitat: Per una part, determinar les alteracions que dificulten tenir un estat de salut satisfactori; i per altre, valorem com facilitar un desenvolupament integral de la salut.

resolem els teus dubtes

Demana una entrevista, gratuïta i sense compromís

En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, i et proposarà una o més opcions, explicant-te què implica cadascuna d’elles.
Ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també pots escriure un whatsApp.

Glòria B. Playà
+34 609 21 20 22
Carrer Comtal, 3, 4t 1a, 08002 Barcelona
Tots tenim qualitats, talents i aptituds. És necessari descobrir-los i desenvolupar-los durant la nostra vida.
Experiències i valoracions

¿Que n'opinen?

Per a mi el treball que estic fent a Estel, acompanyada de la Glòria ha fet que reconegui les meves parts més fosques i les estimi i respecti igual, o més que les bones. Perquè de fet són part de mi.
També la Glòria amb el seu acompanyament m’ha ajudat a reconciliar-me amb el meu present, a deixar anar idees i pensaments obsessius, i sentir-me més tranquil·la. Agraeixo molt tota aquesta cura i dedicació personalitzada tan plena de comprensió.

Pilar Martí

20 d'octubre de 2023

Estel ha sigut i està sent un canvi primordial en la meva vida.

La Glòria en continuació del Ramon, ha posat paraules a les meves incerteses i pors, fent que jo ho pogués entendre i acceptar-ho, he après on és la meva foscor i a connectar amb ella.

Tot això està sent un canvi radical en la meva percepció, que ha comportat un desenvolupament de la meva vida que era i és imprescindible. Gràcies Glòria, gràcies Estel i gràcies Ramon que estàs tan present.

Roser Solé

Desembre de 2023

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?