Sexualitat Holística

L’energia sexual és font de vida, de regeneració i de creativitat.

Quan

Dates

Lloc

Cost

Intensiu Estiu 2024

Sexualitat Holística i Eros i Espiritualitat

Què és?

Cal aclarir que, en aquest treball, amb el terme Sexualitat ens referim a l’energia vital primària de què som dipositaris tots els éssers humans. Entenem que l’energia sexual és font de vida, de regeneració i de creativitat.

Aquest és un treball per a persones que volen aprofundir en la Transformació Holística. Potencia la curació i el creixement de la persona en tots els seus aspectes, i promou l’harmonia i coherència entre l’energia primària i l’energia espiritual. Es treballa de manera vivencial, i s’involucra en el treball el cos, l’energia sexual, el cor, la ment, l’espiritualitat i la natura. El treball potencia la identitat única de cada participant i el despertar del propi guia interior. Els/les participants aprenen a regular el propi procés des de la consciència de les capacitats presents i els límits necessaris en cada moment. Treballar amb l’energia primària, sexual, permet una renovada concepció i gestació, i el renaixement a una vida nova, coherent i harmoniosa amb el nostre ser genuí.

Aquest treball es basa en l’experiència i implica contacte físic. El contacte és sempre respectuós, no intencional, no sexual, i potencia l’acceptació de i el despertar en els diferents aspectes de la realitat humana.

coneixement d'un mateix

Què aporta?

  • Aprofundiment en la pràctica de l’acceptació incondicional com a clau fonamental per a la curació, creixement i transformació personal i comunitària.

  • Reconeixement i acceptació de la pròpia realitat sexual i espiritual.

  • Alliberació progressiva de la vergonya associada al cos i a la sexualitat. Aquesta alliberació és necessària per facilitar l’encarnació de l’energia primària, ja que la vergonya contrau i tanca el cos, impedint que l’energia s’encarni (prengui cos).

  • Identificació de vies d’accés al propi cor essencial.
  • Integració i harmonització de les dues polaritats, la femenina i la masculina, presents en totes les persones, dones i homes, despertant el potencial creatiu que genera la integració.

  • Integració i harmonització de les dimensions individual i social (comunitària), presents en totes les persones, despertant el potencial harmonitzador i creatiu que n’emergeix.

  • Aprenentatge de la gestió de la pròpia realitat humana, atenent inquietuds i conflictes personals i únics, més enllà de referents i patrons psicològics i culturals, heretats i/o apresos.
interioritzar i compartir

Com es treballa?

Es treballen tots els aspectes bàsics per a una bona salut de l’ésser humà: cos, energia vital, emocions–sentiments, ment lògica-analògica, obertura a la transcendència (espiritualitat); també les dues polaritats (receptivitat-proclivitat), i les dues dimensions (individual social).

Comencem per una pràctica de mobilització i una breu introducció al nivell que treballem, prioritzant, normalment, el cos, ja que és la base o estructura que conté i sosté la pròpia energia vital. Expliquem la pràctica que farem utilitzant una demostració com a exemple. Compaginem pràctiques en què hi participa tot el grup amb d’altres realitzades en grups reduïts, proposades pels membres del grup i pactades de comú acord entre els participants.

Les pràctiques pactades de comú acord entre membres del grup s’anomenen “acord”. Són pràctiques en grups de dues, tres o més persones, pactades entre elles, i en les quals s’acorda el què, el com, l’espai, el temps i els límits que cadascú posa. En acabar les pràctiques acordades, convidem els participants a elaborar el que cadascú ha viscut, construint així coneixement en base a la pròpia experiència personal i a la dels companys/es.

Tant les pràctiques en grup com les acordades, juntament amb l’elaboració posterior, ajuden a prendre consciència de tots els aspectes que configuren l’ésser humà esmentats anteriorment, faciliten la comprensió de nosaltres mateixos com a éssers holístics, ajuden a millorar interiorment i també a fluir millor en la nostra relació amb l’entorn. És un procés que ens porta a conèixer, aprofundir i transformar l’energia primària, sexual, de manera coherent, harmoniosa i constructiva, en els tres nivells d’estructures que disposem: corporals, emocionals i mentals, així, en aquest ordre.

A qui va adreçat?

A les persones majors d’edat que, per necessitat de salut o per inquietud personal, volen aprofundir en el seu procés de transformació i apostar per un desenvolupament holístic des del seu ésser genuí.

resolem els teus dubtes

Demana una entrevista, gratuïta i sense compromís

En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, i et proposarà una o més opcions, explicant-te què implica cadascuna d’elles.
Ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també pots escriure un whatsApp.

Glòria B. Playà
+34 609 21 20 22
Carrer Comtal, 3, 4t 1a, 08002 Barcelona

Un camí d’harmonització que desperta el potencial creatiu de cadascú de nosaltres.

Experiències i valoracions

¿Que n'opinen?

El treball a Estel per mi ha estat el trobar-me amb la meva pròpia essència des de l’impuls que m’uneix a la vida i em dona la vitalitat. Allò que em genera dins del cos molt més del que els ulls veuen i la ment entén, en un inici. La feina em serveix no només per comprendre com funciono sinó per sentir la connexió amb la resta de persones, els elements al meu voltant i amb el fil d’energia que em manté viva, com moure-ho amb respecte i amor des de la regulació apresa. Formant-ne part, sent filla, portadora i generadora de vida.

Laura

20 de juliol de 2023

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?