Intensiu Sexualitat Holística

Una mirada amplia de la sexualitat.

Del 17 al 21 de Juliol de 2024

Quan

Dates

Lloc

Cost

Inscripció

Sexualitat Holística i Eros i Espiritualitat

Què hi trobaràs?

Un curs intensiu que  potencia el creixement de la persona en tots els seus aspectes: el cos, l’energia sexual, el cor, la ment i l’espiritualitat.

Durant aquests cinc dies es fa un treball d’integració dels cicles: ésser humà-natura, el qual  proporciona a cada participant un coneixement ampli de sí mateix i li permet descobrir una sexualitat viva vinculada a l’espiritualitat.

Partint de que l’energia sexual és font de vida i de regeneració, es connecta amb la pròpia energia creativa i es fomenta un vincle intern coherent amb el que cadascú és i això facilita a cada ser que pugui relacionar-se amb ell mateix i amb el seu entorn d’una manera enriquidora i satisfactòria. 

Cada individu connectarà amb l’energia creativa, convertint-se en el seu propi guia interior i serà capaç de viure plenament feliç. 

Al llarg d’aquests cinc dies farem dinàmiques grupals i pràctiques vivencials que impliquen un contacte físic. El contacte és sempre respectuós, no intencional, no sexual, i potencia l’acceptació i el despertar en els diferents aspectes de la realitat humana.

A qui va adreçat?

A totes les persones que volen millorar el seu benestar en qualsevol àmbit de la seva vida; individual, familiar, professional…

Vols saber més sobre com treballem la sexualitat?

resolem els teus dubtes

Demana una entrevista, gratuïta i sense compromís

En aquesta entrevista podràs exposar les teves necessitats i/o inquietuds i el professional valorarà el tipus d’acompanyament que consideri més adient per a tu, i et proposarà una o més opcions, explicant-te què implica cadascuna d’elles.
Ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també pots escriure un whatsApp.

Glòria B. Playà
+34 609 21 20 22
Carrer Comtal, 3, 4t 1a, 08002 Barcelona

Reconeixement del propi potencial creatiu.

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?