GAUDIM ESTEL. Activitats a la natura, compartint valors

Hem fet

17 de setembre de 2023

4 Trobades gratuïtes, per l’entorn del Penedès, d’un sol dia, obertes a tothom on podrem gaudir dels cicles naturals que ens mostra la natura, inspirats en el procés de cultiu de la vinya i la transformació i els canvis que aquesta experimenta al llarg de les quatre estacions de l’any.

A la tardor la vinya es va dormint. A l’hivern la vida es dona per dins. La primavera converteix el Penedès en una comarca verda, gràcies als brots dels ceps. I a l’estiu arriba la collita del raïm, i amb ella la recollida dels fruits.

Aquestes són sortides obertes a tothom, tant adults, adolescents, joves com infants, d’una mateixa família, d’un grup d’amics, de coneguts, ….. Animeu-vos a participar-hi!!!

Seguirem el Camí de la ruta del Vi que neix a Vilafranca del Penedès, un recorregut circular i planer, d’una hora de durada a pas tranquil. Caminarem entre vinyes i veurem com els pàmpols van canviant de color i caient de les vergues.

Estem contentes de poder compartir vivències amb tots vosaltres i també d’iniciar un nou cicle amb moltes propostes, algunes ja consolidades i d’altres que han anat agafant forma en aquest últim curs. Per això, a l’acabar aquesta caminada, farem un descans i aprofitarem aquest entorn natural per presentar-vos els cursos i tallers que amb molta cura, hem preparat per a aquest nou cicle 2023-2024.

Per recuperar forces i compartir encara més coses ens asseurem al voltant d’una taula per dinar en un restaurant de Vilafranca.

A la tarda, després de dinar, hem organitzat una visita al local dels castellers de Vilafranca, colla puntera des de fa força anys. Podrem veure l’espai on assagen i una exposició fotogràfica dels castells més significatius de la seva història. Aquesta visita serà opcional.

Les dates de les properes sortides són:

3 de febrer de 2024

13 d’abril de 2024

8 de juny de 2024

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?