Reportatge del Tastet Holístic de Tardor

Reportatge del Tastet Holístic de Tardor

Hem fet

7 de novembre de 2023

Tastet Holístic de Tardor realitzat el 28 i 29 d’octubre al Racó dels Àngels, en plena natura, al Berguedà.

Benvinguts/Benvingudes a aquest cap de setmana al Racó dels Àngels”

Així començava el primer dels Tastets, el Tastet Holístic de Tardor, dedicat a mostrar la feina que es fa en els grups de Consciència Holística d’Estel, però treballant i gaudint a la natura.

Inici del treball i de la convivència del cap de setmana

La natura fa els seus cicles, i els repeteix, però encara que hi ha moltes tardors mai no se’n dona cap d’igual. Cadascuna és fruit de l’estiu que acaba i de totes les estacions anteriors , de tota l’evolució que va fent  integrant tots els aspectes que han estat beneficiosos per al seu desenvolupament i rebutjant tots els que fan mal i no deixen que la naturalesa continuï fent el seu propi camí: ser la base que sustenta el sers vius per viure feliços .

De la mateixa manera l’Individu, com a ser viu que és, fa els seus cicles i els repeteix, guardant com a tresors els aprenentatges obtinguts en cadascun anterior  i integrant els nous aspectes del cicle actual en que es troba , que encara que es repeteix en la persona no ho fa en les circumstàncies i aspectes presents.

Aquest és l’eix que es treballa aquest cap de setmana, ens fixarem en la Natura, la sentirem, la palparem i la viurem. Descobrirem el seu cicle: LA TARDOR. 

La tardor és Temps de deixar anar el que ja ha estat i tornar a posar atenció en el què pot arribar.

No obstant nosaltres ens endinsarem en el nostre interior i ens adonarem en quina estació estem vivint i quins tresors guardo de les anteriors estacions i quins aspectes nous cal que integri per continuar evolucionant cap al següent cicle.

Aquesta és la Consciència Holística, la que engloba els sers vius, la Natura i l’univers, fent un tot que s’interrelaciona i que es modifiquen i evolucionen plegats.

Tancament del Tastet Holístic de Tardor

Feta la feina, ara toca descansar i preparar-se per dinar.

Afegim unes espelmes sobre un pastís, que compartirem,  per recordar-nos com anem sumant tardors, hiverns, primaveres i estius a les nostres vides.

Aquest tastet, dedicat al treball de Consciència Holística que fa Estel, ha estat el primer dels 4 Tastets Holístics que Estel té preparats coincidint amb les 4 estacions de l’any.

Et recordem els propers Tastets:

Tastet d’hivern: 20 i 21 de gener de 2024, dedicat al treball sobre la Sexualitat Holística

Tastet de primavera: 27 i 28 d’abril de 2024, dedicat al trebal sobre la Dansa Holística

Tastet d’estiu: 6 i 7 de juliol de 2024, Temps de recollida dels fruïts, el dedicarem al treball col·lectiu

No t’ho pensis més. Anima’t a participar dels bocins del nostre treball a la natura.

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?