Gaudim d’Estel a la primavera

Gaudim d’Estel a la primavera

Vinyes, cel blau i camí

Hem fet

22 de març de 2024

Volem conèixer de prop el cultiu de la Vinya, els canvis que experimenta al llarg de les 4 estacions de l’any i en especial ara a la primavera, quan els ceps comencen a brotar i el Penedès s’omple de verd.

Tercera sortida: La vinya a l’entorn de Vilobí del Penedès

Quan?  Dissabte 6 d’abril de 2024

On ens trobarem? Al Local Social Jaume Via de Vilobí del Penedès, a les 11 del matí.

Com arribar-hi? Podeu arribar al Local Social Jaume Via amb el vostre cotxe i també podeu arribar a Vilafranca amb els trens de rodalies de la Línia R4 . Si sortiu de Barcelona també podeu agafar el bus de l’empresa d’autocars Montbus. Si feu servir transport públic, dieu-nos-ho en el moment de la inscripció perquè us direm horaris i també us vindrem a recollir a la parada de Vilafranca. Enviarem ubicació a tots els inscrits.

Proposta d’activitat. Des del Local Social Jaume Via ens endinsarem entre vinyes i camps fins arribar al “pèlag gran”, antiga guixera ara convertida en un llac. El recorregut serà aproximadament d’una hora per camins fàcils i aptes per a tothom. Veurem les vinyes ja brotades i com el Penedès ha passat dels colors marró-grisos de l’hivern a “un mar” de verd. El paisatge del Penedès és especialment bonic a la primavera.

Dinar

Després tornarem a agafar els cotxes i anirem a Cal Cintet, un local rodejat de vinyes que ens ha llogat l’Ajuntament de Guardiola de Font-rubí on dinarem una Fideuà, que ens prepararan.

En la sobretaula, farem activitats lúdiques on compartirem des de l’alegria i germanor.

Cost del dinar: Adults: 20€ , Infants 14 € (tot inclòs)

Inscripcions: Envia’ns un e-mail a info@estel.es abans del proper 28 de març dient quants adults i quants infants sereu. Recordeu dir-nos si veniu en transport públic per recollir-vos en cotxe.

Estem contentes de gestionar les diferents propostes que us oferim al llarg del curs pensades per facilitar la salut integral de les persones i per a que t’animis a venir et deixem l’enllaç del reportatge del Gaudim d’Estel a l’hivern.

Esperem veure’t aviat..

 Una abraçada càlida

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?