Reportatge del Gaudim d’Estel a l’hivern

Reportatge del Gaudim d’Estel a l’hivern

Vinyes a l'hivern

Destaquem

27 de febrer de 2024

El dia 10 de febrer vam celebrar la segona sortida del Gaudim d’Estel corresponent a l’estació de l’any de l’hivern.

Us heu parat mai a pensar que malgrat que és l’estació de l’any més freda, és quan la gent més es reuneix? Qui no ha anat aquests dies amb amics i/o familia a compartir un dia fent una calçotada?

Els calçots i la carn a la brasa són l’excusa per trobar-nos faci fred o no, ja que hi ha un punt d’escalfor quan encenem el foc per preparar-ho.

I allí estavem 32 persones, entre grans i petits, per gaudir d’un dia d’hivern al voltant de les vinyes de l’Alt Penedès.

Malgrat que últimament les estacions estan una mica diluïdes, aquest dia varem poder gaudir d’un dia mitjanament d’hivern. Amb fred, vent i una mica de pluja.

Caminar en un dia així, sembla que ha de ser trist, però passejar entre les vinyes parlant amb els companys o simplement caminant, et dona un punt d’harmonia amb la natura.

Això sí, les vinyes en aquesta època es mostren tal com son, nues de fulla per fora, entomant el temps que toca, però mantenint-se vives per dins seguint el seu cicle vital i preparant-se per a brollar quan arribi la primavera.

I com en totes les sortides del Gaudim, el que ens omple el cor és compartir i crear vincles.

Després de la passejada, cap a dinar!

Tots vam col.laborar portant algun plat ja cuinat. En van sortir una gran varietat i tots per llepar-nos els dits.

Creant vincles

Tots els vincles ens han portat a conèixer-nos més i a crear unes relacions de Respecte i d’Amor entre uns i els altres.

Testimoni d’una participant, Maria Rosa

“Dissabte passat vaig estar al Gaudim d’Estel amb una colla de persones de totes les edats, professions, ideologies i racons de Catalunya. Tot i així, vam poder viure junts un dia ben bonic i especial compartint uns valors que sovint la nostra societat per la pressa que viu té a l’oblit: el respecte, la tendresa, l’escolta, el diàleg i sobretot l ‘AMOR.

Una experiència molt recomanable per a tothom! Moltes gràcies i fins al proper Gaudim!”

També volem donar les gràcies a l’organització d’Estel, a la Mercè Galimany i al Gerard, per haver trobat una manera diferent de fer aquesta sortida i, sobretot, a tots els participants que heu fet possible aquest dia tan especial del Gaudim d’Estel a l’hivern.

GRÀCIES!!!!

T’animes a venir a la sortida del Gaudim d’Estel de la primavera? Serà el dia 6 d’abril i seguirem fent camí per les vinyes de l’Alt Penedès en una altra estació de l’any.

Et deixem l’enllaç de la primera sortida del Gaudim d’Estel de tardor.

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?