Gaudim Estel d’Hivern: sortida lúdica i familiar a la natura

Perspectiva de vinyes feta la poda a l'hivern amb el fons de cel blau de matinada. Gaudim Estel d'Hivern

Hem fet

25 de gener de 2024

Estimats amics i amigues, amb molta il·lusió us convidem a participar de la segona sortida lúdica i familiar del GAUDIM ESTEL d’hivern el dia 10 de febrer, pels entorns de les vinyes de l’Alt Penedès.

Volem conèixer de prop el cultiu de la vinya, els canvis que experimenta al llarg de les 4 estacions de l’any i en especial ara a l’hivern, que quan els ceps semblen adormits, la vida es dona per dins.

A l’antiga escola Cal Cintet, de Santa Maria de Guardiola de Font-rubí. La casa, que ens ha llogat l’Ajuntament, està rodejada de vinyes i disposa de climatització, cuina, wc, taules i cadires, vaixella i zona de barbacoes.

Cal Cintet al barri de Santa Maria de Guardiola de Font-rubí. Gaudim Estel d'Hivern

Després de les salutacions inicials i intercanviar novetats des de l’última trobada, donarem inici a la passejada seguint un camí que s’endinsa entre vinyes i camps pels entorns de Santa Maria de Font-rubí. El recorregut serà aproximadament d’una hora per camins planers aptes per a tothom.

Veurem les vinyes despullades i moltes d’elles ja podades, llaurades i preparades pel brotar de la pròxima primavera.

Aquesta vegada ens ha semblat molt oportú canviar l’experiència de compartir taula d’un restaurant per compartir taula i també el nostre menjar.

I amb aquest objectiu, cada participant, o grup familiar, portarà menjar cuinat de casa per compartir-lo amb la resta del grup.

Hem contactat amb una persona que ven calçots cuits i qui ho desitgi podrà menjar calçots a part dels menjars que compartirem.

Participar de l’activitat val 13€ per a les persones que triïn menjar calçots i només 7€ per a les persones que no vulguin calçots. Per als infants el cost també és de 7€.

Cal Cintet està a uns 11 Kms des de Vilafranca del Penedès en direcció a Guardiola de Font-rubí.

En el moment de la inscripció, ens podeu dir si veniu amb cotxe particular, perquè us enviarem la ubicació exacta, o bé si fareu servir el transport públic, perquè llavors us facilitarem horaris i la possibilitat de anar-vos a recollir a Vilafranca del Penedès.

Enviant un email a : info@estel.es dient quants adults i quants infants sereu. Recordeu dir-nos si voleu menjar calçots i si veniu en transport públic.

El termini d’inscripció acaba el proper dia 1 de febrer de 2024.

Podeu veure el reportatge del primer GAUDIM ESTEL de tardor que varem fer el dia 7 d’octubre de 2023

També volem recordar-vos les dates escollides per a les sortides de primavera i estiu. Són els dies:  6 d’abril i 1 de juny del 2024.

GAUDIM ESTEL és una de les diferents propostes que ofereix Estel al llarg del curs pensades per facilitar la salut integral de les persones.

ANIMEU-VOS a participar-hi. Aquestes són sortides obertes a tothom inclosos infants. Podeu donar-les a conèixer i convidar a familiars i amics/amigues a que Gaudeixin d’un dia compartint valors a la natura.

Una abraçada càlida

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?