Transpersonalitat-Trascendència

Reflexions

3 de gener de 2023

Aquest mes de desembre ens acomiadem de l’any 2022 i també tanquem el cicle de les escletxes, que tants aprenentatges i reflexions ens ha convidat a fer des de l’any 2018.  Aquestes petites escletxes han estat evocadores d’alguns dels aspectes més genuïns que guardem en el nostre interior, i han ressonat en nosaltres, ajudant-nos a aportar una mica de llum a possibles zones fosques del nostre interior encara per explorar.

El 2022 ha estat un any molt ric i alhora intens, un any amb barreja d’emocions, amb tristesa i alegria, amb acomiadaments i benvingudes, i on l’empremta del Ramon i el seu treball queda palesa en cadascú de nosaltres en el nostre dia a dia.

 Així, ens acomiadem d’aquest any i donem la benvinguda al 2023, amb l’escletxa TRANSPERSONALITAT-TRASCENDÈNCIA, una escletxa molt interessant i possibilitadora com a colofó final de l’espai de meditació de les escletxes de llum.

Si esteu interessats/es en conèixer més d’aquesta escletxa en concret i de les altres 39 escletxes que hem penjat durant els darrers anys, podeu trobar més informació en el llibre Nacidos de la Tierra, de Ramon V. Albareda i Marina T. Romero (editorial Hogar del Libro).

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?