Saviesa

Reflexions

22 d'abril de 2022

Aquest mes dediquem l’escletxa al Ramon, a la saviesa que emanava en tots els àmbits de la seva vida, i que tants aprenentatges ens ha aportat. Escletxa que rep el nom de SAVIESA.


Una persona intel·ligent està dotada d’una ment preclara, i té una gran capacitat de realitzar processos d’anàlisi i síntesi. Intel·ligent pot ser una persona que ha dedicat la major part de la seva vida al desenvolupament del nivell mental, a costa, tal vegada, d’eclipsar el seu cos i les seves emocions. Aquesta persona pot ser una gran erudita, gairebé una enciclopèdia vivent, però si a la vegada no desenvolupa els altres aspectes constitutius de l’existència humana (el cos, les emocions, la dimensió social, la receptivitat…), mai serà una persona sàvia.


Tenint en compte aquesta escletxa, tu et consideres una persona sàvia o intel·ligent? Quant temps de la teva vida has dedicat i dediques a cultivar la teva ment ? I les teves emocions? I el teu cos? …. Creus que hi ha una harmonia en la cura integral de tots els teus nivells?

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?