Tercera via

Reflexions

15 de març de 2022

Aquest mes continuem acompanyant tot allò que ens ha despertat el traspàs del Ramon, compartint amb vosaltres i mantenint viva la flama dels seus ensenyaments i aportacions que sentim tan lluminoses. Aquesta vegada amb l’escletxa: TERCERA VIA.

La “tercera via” no es tracta d’un terme mig que exclou les realitats extremes o polars i es queda en un punt intermedi que no conté ni un pol ni l’altre. Les postures o plantejaments que busquen la solució en la Tercera Via son característics de la Nova Era. Una de les peculiaritats de la Nova Era consisteix en la superació de l’antiga dualitat, de les postures enfrontades, consisteix en trobar una tercera via que sigui inclusiva i harmonitzadora d’ambdues, generant així una nova realitat enriquidora d’ambdós pols i, per tant, enriquidora de l’evolució de la vida.

I tenint en compte aquesta escletxa, com n’eres de conscient de la teva manera d’actuar davant un problema o una situació nova? Tendeixes a un pol o extrem? Tendeixes a l’altre? Intentes trobar un punt mig que no conté ni un pol ni un altre? O actues des d’una tercera via, més inclusiva i harmonitzadora dels dos pols?

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?