Inauguració del curs 2023-2024

Inauguració del curs 2023-2024

Hem fet

20 d'octubre de 2023

En el marc del Gaudim de Tardor es va fer la presentació de les activitats del curs 2023-2024 i dels futurs projectes

Benvinguts/des,

Moltes gràcies per estar aquí, tenim l’oportunitat de  compartir i alimentar aquest vincle amb les persones I amb ESTEL i la seva essència que no és més que vetllar pel benestar de les persones i  inevitablement això passa per crear comunitat des de l’AMOR i la BONDAT! 

Aquesta és l’energia, la llum, el far que ens guia i ens obre camí. Tant a nivell  professional, com personal. 

El curs passat parlàvem del canvi, del treball intern que s’estava fent, d’aquesta cura que hem tingut en la base i com s’ha anat transformant, renovant, transitant de l’antic al nou. Ha estat i és un treball d’hivern, profund que està permetent una remoguda des de l’arrel i per tant un sanejament de tot el que podia interferir en l’evolució constructiva del projecte.

Aquest curs som molt conscients de la riquesa del que vivim. De l’oportunitat d’evolució que suposa l’entrega incondicional, som conscients de la grandesa dels processos de vida, de la importància de no resistir-se al que la vida et va posant al davant ja que supera tota expectativa. Conscients que inevitablement morir és renéixer.

Estem construint família: el Ramon a l’altra dimensió, la família de la Torra, la família de Barcelona i la Carme i la Mercè Galimany… en aquesta dimensió i per suposat  totes les persones que d’una manera o altra doneu i donen suport al nou projecte d’Estel mostrant-hi  confiança. Per això us diem: Moltes gràcies i esperem no decebre-us.

Les formes que van naixent son fruit d’aquest treball de sanejament.

No tenim pressa perquè cada pas és viscut plenament  ens porta a l’altre. A vegades tirar un pas enrere permet fer-ne tres endavant… Enguany continuem fent procés, de mica en mica el treball intern ens permet anar cap enfora amb aquesta coherència i fermesa que dona el procés viscut plenament; des del cos, el cor, la ment i l’ànima.

Ens estem realitzant:

Escletxa REALITZACIÓ  (del llibre Nacidos de la Tierra)

El vertader sentit de la realització és un terme que fa referència a un procés constructiu amb una base ferma. Si el que volem, per exemple, es plantar un arbre, la realització consistirà en cuidar amb cura tot el procés posant especial èmfasi  en l’inici del mateix. Si provem de construir una casa, la realització consisteix en mantenir una coherència en tot el procés, posant especial atenció en els inicis del mateix (solar apropiat per la casa que desitgem construir, ciments ferms i segurs, materials adequats, etc.)

 En aquesta realització ens sentim així:.

A NIVELL INTERN,

 UNA ÀNIMA IMPLICADA:

 PERSONES QUE CREIXEN AMB ESTEL personalment i professionalment I SOBRETOT QUE TENEN LA BONDAD COM A FILOSOFIA DE VIDA

A NIVELL EXTERN

PROPÒSITS D’ESTEL:

Continuem sent una empresa coherent entre la filosofia i l’estructura que ho permet….. Tant important és una cosa com l’altra.

No treballem pels diners però si que cuidem els diners perquè flueixin de manera coherent

NOVETATS:

  1. Continuem oferint els mateixos acompanyaments i teràpies.
  2. Ampliem  els nostres serveis en els àmbits : de comunitat educativa, de formació i d’àrea social.
  3. S’estan gestant nous projectes: “Cuidado entre cuidadores”, “Emprenedoria empresarial holística” i  “Intensius residencials en familia”
  4. Gràcies a un petit donatiu MENSUAL  a Estel de la JÚLIA MARCOS volem organitzar un servei de beques per a persones que necessiten ajuda i que no poden pagar la totalitat de  la teràpia.  Per això diem en veu alta:  moltes gràcies Júlia Marcos.

Motivats i empesos per la feina ben feta, us animem  a donar a conèixer Estel, i el seu treball de Transformació Holística per convertir-nos  en transmissors del canvi que necessiten les persones a la vegada que  us desitgem un molt bon  nou curs 23-24.

Si us ha agradat la sortida i si esteu contents amb Estel us agrairem que no oblideu anar  a google maps i fer-nos  una ressenya positiva.  En aquesta nova etapa que comptem amb les tecnologies és important que tots i totes ens habituem a utilitzar-les, fent ressenyes, i també seguiment de les xarxes. Ens agradaran els vostres comentaris al facebook al IG,  que seguiu  els podcasts, el blog amb moltes novetats.. Us encoratgem a ser-ne actius i així entre tots i totes anar construint Estel.

 Continuem confiant en tots i totes vosaltres!

Moltes Gràcies.

Glòria B. Playà

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?