Reportatge Gaudim d’Estel a l’estiu

Reportatge Gaudim d’Estel a l’estiu

Gaudim per les vinyes en les 4 estacions

Destaquem

18 de juny de 2024

El dia 1 de juny vam fer la quarta i última sortida d’un dia del Gaudim d’Estel per l’entorn de les vinyes de l’Alt Penedès.

En aquestes sortides del Gaudim d’Estel del curs 2023-2024 hem pogut veure el procés de transformació de la natura en els canvis que experimentava la vinya en les diferents estacions de l’any.

Al Gaudim d’Estel a l’estiu la música ha anat acompanyant tots els moments del dia.

Can’t Help Falling In Love, d’Elvis Presley“Aquesta cançó d’amor té a veure amb el valor principal d’Estel. Nosaltres entenem que som instruments de vida i no ens resistim a l’entrega als missatges de la vida, creem estructures al servei de les persones. Estel és una estructura que treballa pel benestar, no amb programes fixes sinó crean estructures personalitzades perquè cada persona pugui treure el millor de si mateixa. Estructures que facin que el més sensible i el més original i genuí es manifesti”  Glòria Basagañas

Something Just Like This. The Chainsmokers, Coldplay“La cançó parla de la senzillesa, sense pretensions. Petits actes fets amb amor i generositat, sense esperar res a canvi”. Maria Rosa Vilà

Des d’Estel volem donar les gràcies als participants de totes les sortides. Esperem que hàgiu guadit  de la meravellosa experiència dels passejos per les vinyes en les diferents estacions de l’any i compartint els valors que per a Estel són tan preuats (amor, genuïnitat, senzillesa, generositat, ….).

Mai Caminaràs Sol, You’ll Never Walk Alone, de VakombàCom diu la cançó, busquem ser feliços vivint acompanyats i mai caminar sols”. Mercè Basagañas

I exactament així ens hem sentit els més de 50 participants al llarg d’aquestes trobades.

Si us ve de gust, podeu veure els posts de les anteriors trobades clicant sobre cadascuna d’elles

Aquestes trobades són gratuïtes, d’un sol dia, obertes a tothom i lliure d’assistència continuada, tot i que totes estan inspirades en un sol fil conductor: el procés de transformació en la natura.

I ens tornarem a trobar a l’octubre. Aquesta vegada, ens fixarem en el procés que fa el blat. Les tres sortides seran en l’entorn del Solsonès, Llobera.

Anima’t i vine al Gaudim d’Estel!!!. Si t’ha agradat el que has vist, dóna’ns un LIKE (clicant en el cor)

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?