Autorregulación emocional. La autorregulación emocional desde la Educación Emocional y el Holismo Integral. Una perspectiva integrada.

Recomanem

1 de novembre de 2018

Autorregulación emocional.

La autorregulación emocional desde la Educación Emocional y el Holismo Integral.

Una perspectiva integrada.

 

Por Ana Corral Quintana.

 

Memoria elaborada per l’Ana Corral Quintana en el Màster sobre Educació Emocional, Universitat de Barcelona, durant el curs 2010-2011. La Memòria va obtenir una valoració excepcional d’Excel.lència  per part de la seva Tutora Mireia Cabero Jounou, tot i que la norma habitual d’avaluar les Memòries dels alumnes era només: Acceptada o No acceptada.

Aquesta Memòria és un treball de 120 pàgines, i consisteix fonamentalment en comparar l’Educació Emocional i la Transformació Holística, denominada Holisme Integral el 2010, quan l’Ana va elaborar la Memòria.

Si desitges informar-te amb una certa profunditat i rigor sobre la Transformació Holística, et convidem a llegir aquest magnífic treball de l’Ana Corral en el link de sota. De moment només està en castellà, l’idioma en que va ser elaborat per l’Ana. El treball és inèdit, és per aquest motiu que no es troba a l’apartat Publicacions del web.

La autorregulación emocional desde la Educación Emocional y el Holismo Integral. Una perspectiva integrada.

Newsletter

© Copyright 2023 | Estel | Avís legal

Obrir el xat
1
Hola! Et podem ajudar?